strand-horst-plattegrond

WSV Ermelo, een vereniging van echte liefhebbers!

Watersport Vereniging Ermelo (WSV Ermelo) is gelegen aan de oostzijde van het Nuldernauw  tegenover Zeewolde.

De verenigingshaven Ermelo maakt deel uit van Jachthaven Strand Horst. 
Onze drie steigers bevatten in totaal 84 ligplaatsen, waarvan 78 boxen van verschillende lengtes en breedtes en een 6-tal kopsteigers voor de bredere boten.
Eveneens zijn er een 6-tal walkanten voor boten van maximaal 5 x 2m.
Als laatste heeft WSV Ermelo een jollensteiger met 10 ligplaatsen van 5 x 2m.

We hebben zelf geen passantenplaatsen, maar Jachthaven Strand Horst wel. https://www.strandhorst.com/contact/.

 

havenkantoor

HAVENKANTOOR

Het havenkantoor, een ware uitkijkpost over het water, is het zenuwcentrum van de jachthaven. Hier ontvangen wij onze passanten, bedienen wij het pompstation en allerlei administratieve handelingen vinden hier plaats.

Ook de Sepkey, een elektronische toegangssleutel waarmee met een tegoed vele faciliteiten op onze jachthaven kunnen worden gebruikt, kunt u hier verkrijgen of op laten waarderen. En natuurlijk staan wij op het havenkantoor klaar met raad en daad.
Per marifoon is ons havenkantoor te bereiken via kanaal 31. Telefoonnummer is: 0341 561 333

2011-06-helling-terrano-scaled

TRAILERHELLING

Op de jachthaven bevindt zich een trailerhelling van 5,5 meter breed met aan beide zijden stootwillen. Indien u gebruik wilt maken van onze trailerhelling, verzoeken wij u vriendelijk vooraf telefonisch of per mail te reserveren. Op het terrein kunt u uw auto en trailer parkeren. Ook kunt u bij ons in de haven SuperPlus of Blauwe Diesel tanken.

watersportwinkel

WATERSPORTWINKEL EN JACHTSERVICE H2O SPORTS

Op Jachthaven Strand Horst vindt u de ruim gesorteerde watersportwinkel van H20 Sports. Zij zijn onder meer dealer van Yanmar scheepsmotoren en Suzuki buitenboordmotoren, maar u vindt er ook een groot assortiment aan verf, onderhouds- en schoonmaakmiddelen en toebehoren. Ook voor vrijwel alle voorkomende reparaties, onderhoud en werkzaamheden aan uw boot kunt u terecht bij hun Jachtservice.

werkloos

WERKLOODS EN SCHILDERLOODS

Jachthaven Strand Horst beschikt over een werkloods en schilderloods met verlichting en verwarming waarin u aan uw schip kunt werken. Deze kan per dag, per week of langer gehuurd worden. Wilt u meer informatie? Stuur een mail naar nevah.[antispam].@strandhorst.com.

jachtschilder-anton

JACHT SCHILDERS BEDRIJF ANTON

De naam Jacht Schilders Bedrijf Anton staat voor degelijke kwaliteit. Zij streven ernaar om altijd ruim aan de kwaliteitseisen van de klant te voldoen en een korte levertijd te realiseren. Door de goede kwaliteit, het nakomen van afspraken en het hanteren van gunstige prijzen is Jacht Schilders Bedrijf Anton voor veel opdrachtgevers een betrouwbare partner voor jaren. Ook verzorgen zij services op locatie.

Tel: 06-23289972
E-mail: ofni.[antispam].@jachtschildersbedrijfanton.nl

telstar-surf

TELSTAR SURF

Gevestigd op Jachthaven Strand Horst treft u de grootste surf & kiteshop van Nederland aan, Telstar Surf. Naast een enorme collectie aan de allernieuwste windsurf-, kitesurf- en wakeboardmaterialen kunt u hier ook prima terecht voor de laatste strand- en badmode.

Op het strand van Strand Horst vindt u de Telstar Surfclub met verhuur van surfboards, kiteboards en SUP-boards. Ook voor lessen kunt u hier vanzelfsprekend terecht. In 2016 is de club uitgebreid met een compleet restaurant en een heerlijk loungeterras met een fantastisch uitzicht over het Wolderwijd. De kaart is kort maar krachtig. Neem bijvoorbeeld het hamburgermenu of de saté, goed en betaalbaar, want dat is wat u zoekt. Hun hostel maakt het voor individuen en groepen ook mogelijk te overnachten.

bentfield-verhuur

BENTFIELD SLOEPVERHUUR

Bentfield Sloepverhuur biedt vanuit Jachthaven Strand Horst de mooiste sloepen van de omgeving aan. Vertrek vanuit de Jachthaven Strand Horst en geniet tijdens het varen in uw sfeervolle sloep van heerlijke hapjes en mooie wijnen. Uiteraard kunt u ook zelf uw drank en eten meenemen. De sloepen bieden plaats aan 8 tot wel 30 personen.

Bentfield Sloepverhuur kan alles voor u regelen en is gespecialiseerd in maatwerk. Belt u hen voor een afspraak en zij stellen een sfeervol en exclusief uitstapje voor u samen.

borrelt-boot

BORRELBOOT HARDERWIJK

Ook op Jachthaven Strand Horst te vinden: De Borrelboot. Deze sloep van ruim 12 m lang met schipper biedt u vele mogelijkheden om tijdens een bedrijfsuitje, familiedag of met een grote groep tot wel 60 personen een zeer gezellige en onvergetelijke dag op het water te hebben. Arrangementen met andere activiteiten zijn mogelijk.

eten-drinken

ETEN & DRINKEN

Van een dag op het water krijgt u vast lekkere trek. Gelukkig vindt u direct aan de jachthaven het wokrestaurant Wok Inn en een McDonalds. Zij bieden een gevarieerd aanbod aan heerlijke gerechten. Ook op het terras van Wok Inn is het goed toeven.