50 jaar WSV Ermelo

Geplaatst op 12-06-2023  -  Categorie: Activiteiten

Beste leden,

 

Afgelopen zaterdag was dan de viering van 50 jaar WSV Ermelo. Waren er bij het comitee vooraf zorgen over het weer... dit bleek achteraf niet nodig. Wat een prachtige, ideale dag. Droog, zon, genoeg wind, maar niet teveel  en in de avond lekker zwoel. Top!

Vanaf 14.00 uur kwamen de eerste leden al binnendruppelen en er heerste een vrolijke stemming. Het leek wel of we op schoolreisje gingen. De barcommisie liep de benen uit het lijf want met zoveel aanwezige leden was het leuk vol.  Helaas waren de botters iets vertraagd, waarschijnlijk stond de brug open :-)  Dit mocht echter de pret niet drukken. Uiteindelijk kwamen er 6 botters binnenvaren op Strand Horst.

20230610-204647

Iedereen vond snel een plekje en om meer van het zeilen te genieten werd besloten om tijdens het varen te genieten van een koffie/thee of frisje met gebak. Wat een luxe! De wind stond goed en de botters blijken stoere zeilboten te zijn. Wat een kracht. Diverse leden stuurden zelf (dat heb je met watersporters) en lekker met elkaar babbelend gingen we richting Knarland. 

20230610-165104

Op Knarland was zeer uitgebreid met behulp van visnetten, bootjes, tafels, stoelen en barbQ's alles al opgesteld. We konden meteen aanvallen. Onze voorzitter hield nog even een speech om terug te kijken en vooruit te blikken, maar toen mochten we eindelijk aanvallen. 

 

20230610-182838

 

Volgegeten en voldaan vertrokken we uiteindelijk weer naar Strand Horst alwaar we (helaas) alweer afscheid moesten nemen van elkaar. 

Namens het bestuur wil ik de absolute complimenten aan het organisatiecomitee geven. Het comitee bestaat uit Mick Krijt, Dick Boll, Bernard Crooy, Daniella Klaassen en Tineke en Jeannette Viset. Ze zijn echter nog niet klaar want in september hebben we een receptie voor externe gasten en leden die helaas niet bij dit evenement aanwezig konden zijn.  

Ook alle leden bedankt! Wat een opkomst.