WOW nominatie

Geplaatst op 06-10-2023  -  Categorie: Algemeen

Persbericht

Innovatief maaiponton en de app waterplanten.nu gaan voor de WOW-publieksprijs,
stem je mee?

Elke 2 jaar vraagt het WOW-platform om inzending van projecten die door samenwerking, wil en durf vernieuwing mogelijk maken bij het weg- en waterbeheer. Techmaps Remote Sensing en de Stichting Maaien Waterplanten Randmeren hebben met hun innovatieve maaiponton en de app Waterplanten.nu een nominatie in de wacht gesleept voor de WOW-publieksprijs 2023.

Met het nieuwe maaiponton wordt voor de recreatievaart de overlast van waterplanten op de Randmeren en het Markermeer effectiever bestreden. De gratis te downloaden app Waterplanten.nu brengt voor watersporters de locaties en actuele dichtheden van waterplanten in beeld. De innovaties   dragen daarmee belangrijk bij aan de veiligheid en bevaarbaarheid voor de recreatievaart op de Nederlandse plassen en meren.  

Als de Stichting en Techmaps de publieksprijs winnen, zetten zij het daaraan gekoppelde geldbedrag in om het ponton en de app nog verder te ontwikkelen.  

Tot 2 november kun je via de link WOW-prijs 2023  het inspirerende beeldverslag over de innovaties bekijken. Én je stem uitbrengen en zo meebepalen of aan het ponton en de app de publieksprijs wordt toegekend. Stem je mee?

 

 

 

Link om te stemmen:

https://platformwow.nl/wow-prijs-2023-de-nominaties/2023/07/innovatie-maaitechniek-en-vaartuignavigatie

 

Link naar Waterplanten.nu:

https://waterplanten.nu/

 

Voor meer informatie over het maaiponton:

15namjiook.seek.[antispam].@gmail.com > Kees Kooijman, voorzitter Stichting Maaien Waterplanten Randmeren

 

Voor meer informatie over Waterplanten.nu:

sirhc.[antispam].@techmaps.nl > Chris de Graaff, directeur Techmaps Remote Sensing